Programa Mobilitat Jove

RESOLUCIÓ DEFINITIVA DE LES AJUDES DEL PROGRAMA DE MOBILITAT JOVE. CURS 2017/18

Ací teniu la resolució definitiva del programa de Mobilitat Jove

Fes click a la imatge superior per descarregar la resolució en format pdf

( s’han esborrat els DNI per protecció de dades de les persones sol.licitants de les ajudes )

A les pròximes setmanes es faran les transferències de les ajudes en funció de la justificació presentada abans del 15 de gener.


ATENCIÓ :   TERMINIS DE JUSTIFICACIÓ DE LES AJUDES

Us recordem que en les Bases de la convocatòria ve especificat que el termini per a presentar els justificants de les recarregues efectuades de setembre a desembre del 2017 ( els tiquets de recàrrega ) és de l’1 al 15 de gener, i del  15 al 30 de juny  per a les recàrregues de fetes de gener a juny, fins a un màxim de 9 mensualitats. Tot es presentarà a  les oficines del registre Municipal

Us recordem que les recarregues dels bons s’han de realitzar en establiments de Xirivella  (a excepció dels residents en el barri de la Llum, i del primer tiquet / recàrrega ). En el cas de perduda o deterioració dels tiquets, existeix la possibilitat de sol·licitar un certificat de recarregues a l’entitat gestora dels abonaments, situada en l’oficina de atenció al client al carrer Colón.

Qualsevol dubte podeu consultar-la en les oficines del Centre Jove. C/ Llevant UD , 2.

 

RESOLUCIÓ PROVISIONAL DE PERSONES ADMESES EN LES AJUDES DE MOBILITAT JOVE DEL CURS 2017/18

Publicació de la resolució provisional de les ajudes de MObilitat Jove del curs 2017/18. Recordeu que el termini per a presentar documentació o qualsevol alegació és de 10 dies hàbils tras la publicació, pert tant finalitzarà el proper dia 11/ 01 / 2018.


RESOLUCIÓ PROVISIONAL

( s’han llevat els DNI de la resolució per tal d’evitar la difusió de les dades personals de les persones sol·licitants )

Us recomanem que guardeu els tiquets de recarrega del bo de transport
jove i que quan recarregueu ho feu en establiments de Xirivella.el
termini per a justificar s’obrirà a partir de gener del 2018, segons
les bases de la convocatòria.