Noticias

L’Ecoparc Mòbil de l’EMTRE arriba a Xirivella del 23 al 25 de juliol

Els pròxims dies 23, 24 i 25 de juliol arriba a Xirivella el camió de l’Ecoparc Mòbil de l’EMTRE, el servei de recollida de residus tòxics domèstics. Se situarà en la Plaça Gerardo Garcés amb horari de dilluns a dimecres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

L’Ecoparc Mòbil de l’EMTRE deixarà …

Xirivella replantarà tots els escocells buits del nucli urbà

Des de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Xirivella coordinada per Boro Montroy, s’ha confirmat que es replantarà al municipi tots els escocells buits del nucli urbà.

En total s’han detectat 40 faltes que es plantaran abans de finalitzar l’any i que suposaran una inversió aproximada de 2.700 €.

Es tracta d’una actuació que es …

Obert el termini per a la sol·licitud d’Ajudes de Lloguer a Xirivella

A partir de hui s’obri el termini per a la sol·licitud d’Ajudes de Lloguer, dirigides a totes les persones amb contracte de lloguer que complisquen el límit del preu de lloguer i unes condicions d’ingressos concretes.

La finalitat d’aquest tipus d’ajudes és subvencionar els rebuts del lloguer des de l’1 de gener fins al …

Contractació Jove

L’Ajuntament de Xirivella, junt al programa EMPUJU, busca la contractació durant un any de 42 persones en diferents departaments, les quals han d’estar inscrites prèviament en els programes de garantia juvenil i tindre menys de 30 anys. La selecció es farà mitjançant el centre SERVEF d’Ocupació durant el mes d’agost.

Els perfils sol·licitats són: 1 tècnic/a …

Dipu et Beca 2018

L’Ajuntament de Xirivella comptarà amb 23 estudiants de la Dipu et Beca durant estiu. Comença una experiència laboral per als 23 estudiants que gràcies al programa de la Diputació, la Dipu et Beca, formaran part de l’Ajuntament de Xirivella durant els pròxims mesos d’estiu.

Nou regidor

Javier Besó Delgado és el nou regidor de Festes i d’Economia del Bé Comú de l’Ajuntament de Xirivella. Anit va prometre el càrrec en el plenari municipal. Substituïx en el càrrec a María José García Grande.

Un canvi que es fa d’acord amb el sistema de rotacions aprovat pel grup municipal de Sí Se Puede Xirivella, …

Contenciós contra el Consorci Aigües de l’Horta

Xirivella presenta un contenciós contra la renovació per 10 anys de la gestió del Consorci d’Aigües de l’Horta. Barberà: «és una adjudicació a dit que pretén evitar la pública concurrència» .

Bo Escolar 2018/19

El termini per a començar a arreplegar els bons municipals de la campanya “Suport als Famílies 2018/2019” serà aproximadament el següent:

• Alumnat d’Educació Infantil i Primària dels centres ubicats en Xirivella,  des del 17 de juliol fins al 5 d’octubre, arreplegada en la planta baixa (servei educació) en l’Ajuntament.

• Alumnat de Secundària, Batxillerat i Cicles de …