El Young Moving aconsegueix dos insercions laborals 11/01/2018

El Young Moving aconsegueix dos insercions laborals

El "Young Moving" ha aconseguit que dos alumnes hagen trobat un lloc de treball. Este programa per a la inserció sociolaboral de joves en el que han participat 24 joves d'entre 16 i 25 anys ha tingut lloc des de setembre fins a desembre al Centre Jove i a la Casa de la Dona.

La Fundació de Treballadors de la Siderúrgia Integral ha realitzat este curs que ha estat finançat per la Generalitat Valenciana i Fons Social Europeu. L'Ajuntament de Xirivella, des del departament de Serveis Socials, ha fet el seguiment i ha treballat de forma coordinada amb la Fundació per a seleccionar el personal.

El curs ha tingut un gran pes pràctic però també una part teòrica relacionada amb l'orientació laboral, com encarar una entrevista o presentar un currículum, o les claus per atendre satisfactòriament un client.

Les empreses en les que l’alumnat han pogut fer les pràctiques no laborals han sigut Horno Pastelería Violeta, Pinturas Magenta, Cafetería Lo Infinito, Digital Web Spain a València o Supermercados Consum.

Des de l’Ajuntament de Xirivella ja s’està treballant per a fer realitat un nou curs per a que més joves tinguen l’oportunitat d’aconseguir un contracte laboral.

Síguenos / Segueix-nos

Escriu a l’alcaldeL'oratge a Xirivella