L'Ajuntament demana una reunió urgent amb Demarcació de Carreteres per les obres del túnel de la V30 10/01/2018

L'Ajuntament ha demanat amb caràcter d'urgència una reunió amb la Demarcació de Carreteres per a tractar les molèsties que el veïnat de l'avinguda Túria està patint des de fa setmanes per les obres del túnel que connectarà l'A3 amb la V30. Unes molèsties que s'han incrementat notablement estos últims dies, com ho demostren les nombroses telefonades de ciutadans i ciutadanes que s'han rebut.

També s'ha sol·licitat una visita a les obres per tal que puguem conéixer de primera mà la marxa de les obres i les mesures correctores de soroll que està previst instalal·lar. A més, no es descarten accions judicials si s'estan incomplint les normes de seguretat i protecció del veïnat.

Com és habitual, i s'està fent en tots els casos, es van a traslladar totes estes queixes als tècnics responsables de les obres perquè les tinguen en consideració i intenten reduir l'impacte en l'entorn.

Demarcació continua assegurant que l'obra avança segons el terminis previstos i que estarà acabada a final de febrer. L'Ajuntament dona les gràcies per la paciència a tot el veïnat afectat. 

Síguenos / Segueix-nos

Escriu a l’alcaldeL'oratge a Xirivella