Montaner: “es indecent i una burla que l'Estat invertisca només 12.700 euros en el rodalia C-3” 11/04/2017

Els alcaldes i alcaldessa dels municipis de la C-3 han escenificat este dilluns el seu “malestar i indignació” per la partida que l'Estat ha destinat a la línia de rodalia en els Pressupostos Generals. En concret, el Govern d'Espanya destinarà 12.700 euros.

Ha sigut un acte a l'Estació del Nord de València. Els 12 firmants de l'anomenada "Declaració de Xirivella", que reivindica la modernització, electrificació i millores en la C-3, han escenificat el seu rebuig absolut amb un tren de joguet i han anunciat noves actuacions reivindicatives.

El Govern d'Espanya es va comprometre a licitar enguany l'electrificació de la línia en una reunió amb els alcaldes i alcaldessa en febrer de 2016.

L'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, portaveu dels firmants, han explicat que es tracta d'una "nova burla i discriminació per part del Ministeri de Foment". També ha dit que la reivindicació continuarà: “arribarem fins a la porta de Foment a Madrid si fa falta per a demanar que la C-3 siga una línia de tren pròpia del segle en què vivim i no del segle XIX”.

A la reunió han acudido els alcaldes d'Aldaia, Alaquàs, Loriguilla, Cheste, Chiva, Buñol, Siete Aguas, Requena, Ribarroja, Utiel, Camporrobles i Xirivella. També han assistit membres de plataformes Veïnals i sindicals d'estes localitats. En representació de la Generalitat han estat Francesc Signes, sotsecretari de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i Carlos Domingo, director general d’Obres Públiques.

Síguenos / Segueix-nos