• Ja tenim guanyadores i guanyador del concurs escolar de dibuix per la Setmana de la Mobilitat de Xirivella:

  - Sara María Zsiberna Lazaresc, de 5é del CEIP Rei en Jaume

  - Sergio Magaña García de 6é del CEIP Vicent Tosca

  - Belén Chacón Meléndez, de 6é del CEIP Gregori Mayans

  Els tres han aconseguit una bicicleta! Enhorabona i gràcies a tot l'alumnat que ha participat en esta nova edició del concurs impulsat cada any la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat i la d'Educació i Cultura.

 • La Concejalía de Igualdad, que dirige Isabel García, os invita a participar en la 7ª Jornada Casa de la Dona de Xirivella. Este año lleva por lema "Recuperando la historia de las mujeres" y se celebrará el próximo 22 de octubre en el Centre Jove.

  Asistirá la doctora en comunicación e interculturalidad Ana López-Navajas, quien hará un recorrido por el saber silenciado de las mujeres.

  El premio Seneca Falls de este año será para Cèlia Amorós Puente, catedrática de Filosofía en la UNED y maestra de Maestras del Feminismo.

 • Marxes a peu i en bicicleta en la Setmana de la Mobilitat de Xirivella

  Una marxa a peu solidària contra el càncer i una marxa en bicicleta per l'horta han posat el punt i final a la Setmana de la Mobilitat 2017 de Xirivella, impulsada per la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat amb l'objectiu d'avançar en la conscienciació de l'ús de mitjans sostenibles i la reivindicació del transport públic de qualitat.

 • Xirivella impulsa la igualtat real i el respecte a la diversitat

  L'alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, la regidora d'Igualtat, Isabel García, i la directora general de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Maria Such, han inaugurat este dijous les primeres Jornades d'Igualtat i Diversitat.

  L'objectiu de la iniciativa és dotar la ciutadania, el personal tècnic i els polítics i polítiques de les ferramentes per a implantar plans d'igualtat en l'administració i l'associacionisme.

 • Ací tens les activitats d'este curs 2017/18 impulsades per la Regidoria de Gent Major, que dirigix Puri Botella.

  Ahir es van presentar en dos reunions informatives al Centre d'Oci Municipal puntCOM i a la sala polivalent del barri de la Llum.

      

 • Convocats els Consells de Barri de tardor 2017

  La Regidoria de Participació Ciutadana, que dirigix Iván Tugues, ha convocat els Consells de Barri corresponents a les quatre zones en què es dividix Xirivella.

  Les reunions ciutadanes amb presència dels càrrecs públics municipals arrancaran el pròxim dilluns 2 d'octubre al barri de la Llum. L'endemà, dia 3, serà el torn de la zona centre. A continuació, el dimarts 10 d'octubre, tindrà lloc el Consell de l'avinguda de la Pau. Per últim, el dilluns 16 d'octubre se celebrarà el del barri de Sant Ramon. Totes les reunions són a les 19.30 hores.

 • Xirivella celebra les primeres Jornades d'Igualtat i Diversitat

  El pròxim 28 de setembre Xirivella acollirà a la Casa de la Dona les primeres Jornades d'Igualtat i Diversitat amb el lema "Avançant en la construcció de municipis igualitaris i diversos". L’aforament és limitat i les inscripcions per a participar en estes jornades s’han de fer enviant un correu a Inscripcionscasadeladona@gmail.com.

 • Este divendres és el Dia Europeu Sense Cotxe, una bona oportunitat per a utilitzar i reivindicar els mitjans de transport mediambientament sostenibles com ara la bici, el tren o l'autobús.

  No oblides arreplegar el teu bitllet d'autobús gratuït en algun dels més de 50 comerços col·laboradors.

  Una iniciativa impulsada per la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat i la Regidoria d'Economia del Bé Comú.

  Consulta totes les accions de la Setmana de la Mobilitat en este enllaç https://goo.gl/6W7XyV

 • Marxa en bicicleta conjunta de Xirivella, Alaquàs i Aldaia fins a València per a reivindicar la connexió a través de carril bici i la millora en els transports públics amb la ciutat.

  Este dissabte 23 a les 11 hores t'esperem amb la bici a la porta de l'Ajuntament.

  Consulta totes les accions de la Setmana de la Mobilitat en este enllaç https://goo.gl/6W7XyV

 • 100 anys de vida 21/09/2017

  Hui Consuelo Carreres Altadil, veïna de Xirivella, fa 100 anys!

  Consuelo va nàixer a Madrid però porta més de 40 anys a Xirivella. Ha sigut professora i jugadora de bàsquet. D'ella sorprén la seua vitalitat i el seu sentit de l'humor.

  Este matí, l'alcalde, Ricard Barberà, i la regidora de Gent Major, Puri Botella, han acudit a sa casa per a entregar-li un ram de flors i celebrar este dia amb ella i la seua família.

  FELICITATS!

Escriu a l’alcaldeL'oratge a Xirivella