• La gimnasta del Club Gimnasia Xirivella, Alejandra Fernández, ha participat en el campionat d'Espanya Base que s'està celebrant estos dies a Guadalajara. La gimnasta ha aconseguit situar-se en el lloc 12 d'entre les 183 gimnastes de tota Espanya que hi participen.

  Des de l'Ajuntament de Xirivella donem l'enhorabona a Alejandra i a tot el Club per este nou èxit. Una mostra d'esforç, esportivitat i treball en equip.

  Felicitats!

 • L'Ajuntament de Xirivella dóna suport a la lluita dels treballadors i treballadores i convoca la ciutadania a acudir a la manifestació del Primer de Maig a València convocada pels sindicats.

  Dia: dilluns 1 de maig

  Hora: 11.30

  Lloc: plaça de Sant Agustí (València)

 • El Ayuntamiento de Xirivella ha liquidado el presupuesto de 2016 con un superávit de 667.708 euros. Esta situación permite al consistorio reduir el nivel de endeudameniento, que en 2015 se cerró en el 94% y que ahora se ha rebajado hasta el 87%, esto es, la deuda se ha reducido un 7 por ciento en un año.

 • La Fira d'Associacions de Xirivella pretén consolidar-se com un espai obert, participatiu, de caràcter lúdic, de referència en la dinamització i el suport al món associatiu, en el qual totes les entitats i associacions es donen a conéixer, promocionen les seues activitats i s'interrelacionen compartint experiències i interessos comuns, propis del sector.

  PARTICIPANTS

 • El corredor ultrafondista de Xirivella, David López, ha participat en el repte "24 hores NO SENSE ELLS", organitzat per l'associació Down València Treballant Junts.

  Juntament amb López, han participat els corredors Juan Carlos Salom, David Sánchez, Ricardo Inglés i Alexander Kosyk. Al llarg de les 24 hores continuades tres dels corredors van arribar a córrer prop de 200 quiòmetres a les pistes del Riu Túria.

  Un altre veí de Xirivella, Rafael Ramos, membre de l'associació, és un dels impulsors de la iniciativa.

 • L'Ajuntament de Xirivella commemora l'aniversari de la proclamació de la II República el 1931 amb els colors de la bandera republicana. Es tracta d'una reivindicació dels valors de llibertat, igualtat i fraternitat a la plaça de la Concòrdia i a l'entrada per l'avinguda de la Verge dels Desemparats.

  La celebració continuarà el dia 25 d'abril amb la xarrada "Les mestres de la República a l'Horta Sud", a càrrec de l'historiador Wilson Ferrús.

 • Els alcaldes i alcaldessa dels municipis de la C-3 han escenificat este dilluns el seu “malestar i indignació” per la partida que l'Estat ha destinat a la línia de rodalia en els Pressupostos Generals. En concret, el Govern d'Espanya destinarà 12.700 euros.

  Ha sigut un acte a l'Estació del Nord de València. Els 12 firmants de l'anomenada "Declaració de Xirivella", que reivindica la modernització, electrificació i millores en la C-3, han escenificat el seu rebuig absolut amb un tren de joguet i han anunciat noves actuacions reivindicatives.

 • El ple de l'Ajuntament de Xirivella, reunit en sessió extraordinària este dijous, ha aprovat l'adhesió al nou pla del Ministeri d'Hisenda per a consistoris amb liquidació negativa en l'exercici 2015. Esta iniciativa permet una carència de tres anys del pagament del pla d'ajust aprovat el 2012, sempre que es duga a terme un pla de sanejament.

 • La trobada de pilota valenciana marca l'inici del mes de l'esport a Xirivella

  Desenes d'escolars dels col·legis de Xirivella han participat en la Trobada de Pilota Valenciana que s'ha celebrat esta setmana al carrer de la Galotxa del poliesportiu Ramon Sáez de la localitat. Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria d'Esports que ja va per la 13a edició amb un bon nivell de participació.

 • La Regidoria de Benestar Social ha preparat una setmana de pasqua plena d'activitats per als més menuts i menudes amb la Ludoteca de Pasqua del 18 al 21 d'abril, a partir de les 17.30 hores a la la plaça de la Concòrdia (porta de l'Ajuntament).

  Hi haurà música, festa pasqüera, jocs populars valencians, tallers de manualitats i reciclatge i moltes sorpreses més!

Escriu a l’alcaldeL'oratge a Xirivella