• Xirivella en Festes 2017

  Xirivella celebra les Festes Majors a partir del dimarts 29 d'agost al barri de Sant Ramon. Durant unes setmanes els veïns i veïnes ixen al carrer per a disfrutar dels actes que l'Ajuntament, les Clavaries i les associacions i col·lectius han preparat conjuntament.

  Viurem, un any més, el Pregó (el dijous 31 d'agost), la Nit de les Figues, la Marxa de Colors, el Passeig i Concert a l'Horta i el Paelles i Colles 2017. Informa't de tot en esta pàgina.

 • Xirivella es prepara per al tall de la seua principal via d’entrada des de València

  La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Xirivella ha donat difusió a un ampli dossier amb informació a la ciutadania per a evitar que les obres que executa Foment col•lapsen els accessos de Xirivella.

 • L'Ajuntament de Xirivella s'ha sumat a la condemna per l'atemptat de Barcelona d'ahir. Veïnes i veïns, juntament amb el personal del Consistori, han guardat tres minuts de silenci a les portes de l'edifici consistorial. La concentració ha estat encapçalada per l'alcalde accidental, que durant estos dies és el regidor de Seguretat, Josep Manel Moret, i el regidor d'Urbanisme i Comerç, Michel Montaner.

 • Les associacions, protagonistes del Pregó de Festes 2017. Coneix la programació completa!

  Programa d'actes complet (fes clic ací)

  Les Festes Majors de Xirivella 2017 comencen el dijous 31 d’agost a les 21 hores amb el Pregó Institucional que enguany està protagonitzat per les associacions i col·lectius locals que dinamitzen el municipi durant tot l’any.

 • Èxit de participació en l'edició d'enguany de la renovada Escola d'Estiu municipal. Més de 150 xiquets i xiquets han disfrutat durant les quatre setmanes que ha durat la iniciativa impulsada des de la Regidoria de Joventut, que dirigix Iván Tugues.

  En este vídeo es pot vore només una mostra del que ha donat de si l'Escola d'Estiu. Imatges que ha gravat l'estudiant de Comunicació Audiovisual, Marina Viejo, que durant estos dos mesos està fent pràctiques a l'Ajuntament dins del programa La Dipu et Beca.

 • Xirivella duplicarà el nombre de desfibril·ladors instal·lats al municipi

  L'alcalde Ricard Barberà i la regidora de Sanitat, Puri Botella, han entregat el diploma acreditatiu al personal de l’Ajuntament format per a poder usar els desfibril·ladors instal·lats en les dependències municipals.

  Es tracta d'una desena de persones que han sigut capacitades amb els coneixements necessaris gràcies als cursos de formació homologats impulsats des de la Regidoria i impartits per l'empresa Yo te salvo, especialitzada en la gestió d'espais cardioprotegits i el manteniment dels desfibril·ladors.

 • Xirivella reivindica la posada en marxa de l'Autoritat de Transport Metropolità

  L'alcalde Ricard Barberà i el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Boro Montroy, han participat en la jornada sobre Mobilitat Sostenible i qualitat de l'aire a València i l'àmbit metropolità, organitzada este dimarts a la ciutat de València.

 • L'alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Manel Moret, han assistit a l'acte de lliurament de condecoracions a les policies locals de la Comunitat Valenciana.

  Un total de set agents de la Policia Local de Xirivella han sigut condecorats en una cerimònia que servix per a destacar la seua tasca, esforç i professionalitat dels prop de 10.000 policies que integren este cos de seguretat al territori valencià.

 • Este matí s'ha firmat el conveni amb les 10 papereries de Xirivella on es podran utilitzar els bons escolars del Programa de Suport a les Famílies per a Tasques Educatives.

  Són: Librería Afrigrahics, Librería Xirivella, Papelería Camí Nou, Kiosko Papelería Sabina, Kiosko Papelería El Cantonet, Peplería El Pou, Papelería Punt i Coma, Papelería Valencia, Papereria Ramón i Papelería Alcalá.

 • La jove Sara Tatay, del Club de Gimnàstica Rítmica de Xirivella, s'ha proclamat subcampiona d'Espanya en el campionat d'equips celebrat a principis de juliol a Logronyo.

  Este matí l'Ajuntament de Xirivella ha fet un xicotet reconeixement al gran esforç i constància de tot l'equip, i en especial de Sara, qui ha fet una gran temporada.

Escriu a l’alcaldeL'oratge a Xirivella