• COMUNICAT CONJUNT DE L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA I LA FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS VEÏNALS

  Este dilluns 27 de març de 2017 membres del Govern municipal de Xirivella, encapçalats per l'alcalde Michel Montaner, s'han reunit amb els tècnics de la Demarcació de Carreteres. A la trobada també han acudit representants del Partit Popular i de la Federació d'Associacions Veïnals.

  Després d'esta reunió, l'equip de Govern comunica que:

 • Els escolars participen en el certamen "De viva veu"

  L’Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria de Cultura, Educació i Normalització Lingüística, s’ha afegit al projecte “De viva veu”, un certamen literari de lectura en veu alta dirigit als escolars que se celebrarà este divendres 31 de març a les 18 hores al Teatre Auditori de la localitat.

 • Associacions i col·lectius de Xirivella han convocat, amb el suport de l'Ajuntament, una jornada de protesta contra el projecte del Ministeri de Foment de modificació de la carretera V-30. Serà el pròxim dimecres 29 de març a les 19 hores. Una manifestació ciutadana recorrerà el Camí Nou des de la gasolinera fins arribar a la zona pròxima a la plaça d'Espanya, on hi haurà un final artístic.

 • Xirivella posa en marxa el Banc de Terres

  L'Ajuntament de Xirivella, per mitjà de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, ha posat en marxa el Banc de Terres municipal que facilita el contacte entre persones propietàries de parcel·les aptes per a l’explotació agrícola i persones interessades a cultivar les terres.

  D’esta manera, la ciutadania pot consultar el llistat de parcel·les privades que hagen sigut donades d’alta en el registre municipal i permetrà el contacte entre les persones interessades.

 • Este matí s'ha botat foc a la falla del Centre Ocupacional, que enguany tenia el lema d'"Alícia en el país de les meravelles". L'alumnat ha representat diverses escenes de l'aventura d'Alícia en un país màgic.

  D'altra banda, este dimarts s'ha celebrat la crema de la falla de la Gent Major al Barri de la Llum. Tenia per lema "La tradició de les botifarres" i ha estat elaborada amb materials reciclats per l'alumnat dels tallers de manualitats per a gent major.

 • 8 de març: festa i reivindicació a Xirivella

  Centenars de persones s'han manifestat a Xirivella per a commemorar el Dia Internacional de les Dones. Ha sigut una marxa multitudinària en un ambient lúdic i reivindicatiu que ha acabat a les portes de l'Ajuntament on s'ha llegit un comunicat i, posteriorment, s'ha ballat una dansa col·lectiva entre les persones assistents.

 • La fiscal de menors assistix a la Comissió contra l'absentisme de Xirivella

  La Comissió de lluita contra l'absentisme escolar de l'Ajuntament de Xirivella ha celebrat este matí una reunió de treball a la qual ha assistit la fiscal de menors del TSJCV, Consuelo Benavente. Els tècnics dels Serveis Socials li han demanat la màxima ajuda possible per part de la Fiscalia de Menors per a treballar conjuntament en l'eradicació d'este problema.

 • En marxa els plans d'ocupació de l'Ajuntament de Xirivella

  Des de fa unes setmanes estan en marxa els plans d'ocupació de l'Ajuntament de Xirivella que donen treball a 28 persones en diferents categories i funcions. La inversió total és de 373.000 euros que provenen de la Generalitat, la Diputació de València i l'Ajuntament.

 • Xirivella premia el uso del valenciano en las fallas

  L'Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria de Normalització Lingüística, ha organitzat un any més els premis Ús del Valencià per a guardonar l'ús i la qualitat de la llengua en la retolació de les Falles de la localitat.

  La comissió guanyadora aconseguirà un premi en metàl·lic de 600 euros i un banderí acreditatiu. Hi ha segon premi, dotat amb 400 euros, i un tercer premi dotat amb 200 euros. També es repartiran mencions especials dotades amb 100 euros cadascuna. En tots els casos s'atorgaran banderins acreditatius.

 • Tot a punt per a l'inici de les obres de l'IES Ramon Muntaner

  L'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, s'ha reunit este dimarts amb l'equip directiu de l'IES Ramon Muntaner de la localitat davant l'inici de les obres d'ampliació i adequació del centre. A la trobada també han acudit la regidora d'Educació, Encarna Martí, i el regidor d'Infraestructures, Vicent Sandoval.

  Els treballs es desenvoluparan en dos fases per evitar que l'alumnat s'haja de desplaçar a un altre centre i l'Ajuntament col·laborarà activament amb el centre facilitant l'ajuda necessària.

Escriu a l’alcaldeL'oratge a Xirivella