Presentació del projecte Green Commerce als comerciants de Xirivella 23/04/2013

Els comerços de Xirivella ja poden adherir-se al projecte Green Commerce per a promoure la responsabilitat mediambiental en el sector comercial i reduir el consum energètic i producció de residus mitjançant tècniques senzilles.

Ahir va tenir lloc la presentació del projecte que ha posat en marxa la Generalitat Valenciana. La directora general de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga, va acudir ahir a Xirivella per a presentar junt amb l'alcalde de la localitat, Enrique Ortí i el regidor de l'emprenedor, Guillermo Garrido, el projecte.

Es tracta d'un pla sostenible que consistix
en la posada en marxa d'iniciatives pioneres per tal de millorar la competitivitat i rendibilitat del sector comercial respectant el medi ambient i apostant per millorar l'eficència energètica.

L'alcalde de la localitat, Enrique Ortí, va animar els comerciants del municipi a sumar-se a l'iniciativa que conclourà amb la reducció del consum energètic.

Un total de 27 municipis de la Comunitat Valenciana han subscrit el conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació per a implantar en els comerços d'àmbit la metodologia de millora de l'eficència ambiental i optar al distintiu Green Commerce.

 

Síguenos / Segueix-nos

Escriu a l’alcaldeL'oratge a Xirivella