Xirivella prepara el canvi d'alcaldia amb normalitat institucional 16/06/2017

L'Ajuntament de Xirivella es prepara per a viure el canvi d'alcaldia pactat a l'inici de la legislatura entre PSPV-PSOE, Compromís i Sí Se Puede. La maquinària institucional s'ha posat a treballar per a fer el relleu amb total normalitat.

El pròxim dissabte 24 de juny a les 11 hores se celebrarà el ple extraordinari d'investidura on el regidor de Compromís Ricard Barberà es convertirà en el nou alcalde de Xirivella gràcies al suport de Sí Se Puede al pacte de govern. Barberà es marca com a objectiu la consolidació de les polítiques socials i progressistes que l'equip de govern impulsa des de 2015.

El fins ara alcalde, el socialista Michel Montaner, deixa l'alcaldia després de dos anys centrats a revitalitzar la vida econòmica i social del municipi. Montaner continuarà sent regidor d'una de les àrees que ja gestiona el grup municipal socialista.

«Des del primer moment que vaig assumir l'alcaldia he treballat per a les persones i seguiré fent-ho ara com a regidor per a continuar reactivant Xirivella. En els 24 mesos que portem de legislatura hem complit amb un gran nombre de projectes previstos: hem congelat l'IBI i hem baixat les taxes per a obrir un negoci, també les de l'ajuda a domicili i per a practicar esports, entre d’altres. Hem reobert el centre d'oci municipal puntCOM i hem finalitzat la reforma del Centre de Salut. Està en marxa la reforma de l'IES Ramón Muntaner i les aules per a xiquets i xiquetes de dos anys i pròximament començaran les obres de l’Escoleta. I, sobretot, hem convertit la ciutadania en la protagonista de l'acció municipal», explica Michel Montaner.

Per la seua banda, Ricard Barberà, assumix l'alcaldia «amb il·lusió, humilitat i valentia». «Tinc al meu costat un gran equip de govern que durant el primer tram de la legislatura ha demostrat que el nostre pacte oferix l'estabilitat i la fortalesa necessàries per a poder emprendre canvis que milloren la vida de la ciutadania. El meu compromís és mantindre l'estabilitat institucional i seguir treballant per un govern plural i amb polítiques progressistes. Durant els pròxims dos anys treballaré dia a dia per les associacions, pels col·lectius i per les persones que més ho necessiten. Estaré on siga necessari per a reivindicar les ajudes, les inversions i les millores per a continuar reactivant Xirivella", assegura el nou alcalde.

Síguenos / Segueix-nos