ACTIVITATS EN MARXA

Programa  de cursos i  tallers “Eines de formació” Primavera 2020. Més info punxa al cartell següent:

 

Inici de la campanya “Horta Neta 2020”

Horta Neta està, és una campanya organitzada des del Consorci Xarxa Joves.Net i compta amb el parocini de Caixa Popular i la Diputació de València,  i hi col·laboren institucions com el Col·lectiu Soterranya, l’associació l’Animeta, la fundació Limne, el propi Tribunal del Comuner del Rollet de Gràcia d’Aldaia ,  el Parc Natural de l’Albufera, el col.lectiu Bobila , etc. . La xarxa JOVES.net està formada pels Ajuntaments d’Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Barri del Crist, Benetusser, Catarroja, Godella, Manises, Mislata, Moncada, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, La Pobla de Farnals, Quart de Poblet,  Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

Per a l’any 2020 el calendari d’activitats, serà el següent:

Enguany aquest és el programa d’activitats de la campanya Horta Neta:

Enguany, com a novetat importat, resaltar que  des dels centres joves s’oferirà la possibilitat de comptar amb monitors/es  acompanyants per als i les joves  de 12 a 17 anys que vullguen participar  a les activitats.

A la web www.joves.net/hortaneta es pot ampliar la informació de cadascuna d’elles, així com accedir a les cròniques i fotografies de les activitats que es vagen realitzant.

 

 

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Xirivella, s’ha adscrit enguany a la quarta convocatòria del programa Jove Oportunitat – JOOP, promogut des de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) I comencem el procés de selecció de joves per a la pròxima edició que començarà en breu.
El programa Jove Oportunitat (JOOP) dirigit a joves entre 16 i 21 anys que no volen estudiar , i tampoc treballen, és un programa de segona oportunitat, la duració de la qual és de 4/5 mesos , en sessions de 4 hores diaries al Centre Jove de Xirivella.
En el programa es combinarà el pla personal, així com l’adquisició de competències educatives i laborals, i el coneixement amb visites de la realitat laboral, i les possibilitats del sistema educatiu. El JOOP comta amb la figura d’un/a coach que acompanya a les persones joves durant tot el procés.
En el programa participa activament el professorat i orientadors/es dels IES, el departament de Serveis Socials i el Servei de Joventut.

Les inscripcions, les places són limitades, són al Centre Jove, prèvia entrevista de valoració i la selecció per a participar en el programa.
Més informació: Centre Jove de Xirivella. C/ Levante UD num 2. Tel 963832579. centrejove@xirivella.es

 

Consulta més info al facebook del Centre jove:

https://www.facebook.com/xrvjove/

 ACTIVITATS PASSADES 

 

 

 

fes click al banner següent per anar a la web del Gran Joc Solidari de Xirivella

Cursos  i tallers “Eines de formació . Primavera 2019”

més info: https://www.joves.net/novetats/i/93384/1835/eines-primavera-2019

Campanya d’activitats mediambientals per diferents municipis i iniciatives de la comarca …. Punxa al banner superior per accedir a la web de la programació completa d’Horta Neta 2019

 


 


Concurs de samarretes festes de Xirivella 2018 ….

FULLET BASES CONCURS SAMARRETES

13ª edició del concurs de joves intèrprets organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xirivella i l’Associació Xirivella Sona per a les festes locals de Xirivella

basesinterpreta 2018