Associa’t a Xirivella


ASSOCIA’T

Passa a l’acció, comparteix amb altres persones una causa o interés comú. Contribueix amb l’organització i el desenvolupament de l’entitat. Participa activament en les seues iniciatives.

A Xirivella hi ha més de 100 associacions que desenvolupen la seua intervenció en diferents camps.

En la guia d’associacions de Xirivella, podràs localitzar totes les entitats actives al municipi, conéixer les seues propostes i contactar amb elles.

https://associacions.xirivella.es

 

COL·LABORA

Participa en les campanyes, activitats, i esdeveniments que organitzen les associacions del municipi.

Contribueix econòmicament, adquireix els seus productes o realitza un altre tipus d’aportació per al desplegament de la seua activitat.

Difon la seua acció. Totes les activitats necessiten difusió per a poder dur-se a terme. Si comparteixes la informació en multipliques l’impacte. 

 

FES VOLUNTARIAT

El voluntariat és una forma d’implicar-te en la transformació i millora de les condicions de vida de veïnes i veïns, de generar cohesió social i inclusió.

Moltes associacions necessiten persones voluntàries com tu que hi dediquen el seu temps, els seus coneixements i la seua experiència.

Troba quina acció voluntària encaixa millor amb el teu perfil, d’acord amb la teua disponibilitat, els teus interessos i les teues motivacions. 

 

ENCARA QUEDEN COSES PER FER?

És possible que el sector o problemàtica en què t’agradaria intervindre encara no estiga representada en les associacions de Xirivella.

Crea un nou projecte associatiu amb persones que compartisquen les teues mateixes inquietuds.

Al Servei de Participació Ciutadana trobaràs orientació per a la posada en marxa d’iniciatives comunitàries.

SERVEI DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Ajuntament de Xirivella. Pl. Concòrdia, 6

Tel. 963 135 050 – ext. 2023. a/e: participacio@xirivella.es