Campanyes

 

CARTA ALS REIS 2020

La Carta al Reis està adreçada a la població escolar i té l’objectiu de difondre el lèxic en valencià dels joguets i estimular l’escriptura en valencià.

Descarrega la carta

 

 

 

 

 

COMMEMOREM EL 9 D’OCTUBRE

Es tracta d’una campanya adreçada als forns i les pastisseries del poble per a promoure l’ús del valencià. Hem repartit cartells amb el lèxic típic dels dolços del dia de Sant Donís i targetes amb l’explicació de l’origen de la Mocadorada.

 

 

 

AGENDA OFICINA

Agenda anual de l’Oficina de Promoció del Valencià.

Conté informació sobre cursos, premis, subvencions, sobre les proves de la JQCV i altres campanyes realitzades  i difoses a través de les xarxes socials de l’Oficina.

CARTA DE REIS 2019

La Carta al Reis està adreçada a la població escolar i té l’objectiu de difondre el lèxic en valencià dels joguets.

Descarrega la carta

 

A NADAL I REIS, MENJA CASCA I TORTELL

Una iniciativa de l’Oficina de Promoció del Valencià per a promoure el lèxic dels dolços típics valencians i fer conéixer les nostres tradicions, a través dels forns i de les pastisseries.

 

Hem fet arribar a tots els forns de la localitat els cartells i també les targetes que solen anar dins de la caixa del tortell amb l’explicació en valencià de l’origen de’esta tradició.

CAMPANYA DE REBAIXES

Esta campanya té l’objectiu d’introduir elements materials que afavorisquen l’acostament entre l’idioma i el comerciant. Així, fem arribar a totes les botigues de la ciutat que fan rebaixes una sèrie d’elements que ajuden a valencianitzar els establiments: cartells de rebaixes i targetes de rebaixes per a posar el preu amb la llegenda abans/ara.

        
 JOCS INTERACTIUS
La meua ciutat

Un joc que ens ajudarà a conéixer el nom d’objectes de la vida quotidiana que podem trobar a les botigues.

Carta de reis

Es tracta d’un joc que permet aprendre lèxic i escriure la carta als reis en valencià.

  VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ

Coneixes el Voluntariat pel Valencià? Es tracta d’un projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Si eres valencianoparlant, pots ser voluntari.

Si vols aprendre aprendre la llengua pròpia de la ciutat on vius, pots ser aprenent.

Què has de fer?

Si vols participar-hi, com a aprenent o com a voluntari, només cal que emplenes la sol·licitud i la presentes en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament.

sol·licitud voluntariat