Noticias

REPRENEM LES OBRES EN CAMÍ NOU

El pròxim dilluns, 13 de gener, reprenem les obres en Camí Nou per a millorar el paviment i l’accessibilitat. En esta ocasió els treballs es concentren entre els carrers Reis Catòlics i Comercial. Tal com ja hem explicat en anteriors publicacions, cada obra respon a un projecte i té la seua subvenció corresponent. Esperem haver …

BORSA DE TREBALL GESTOR/A CULTURAL: S’OBRI EL TERMINI

(Xirivella, 08/01/19) El Butlletí Oficial de la Província (BOP) publica hui l’extracte de les Bases per a la creació d’una Borsa de Treball de Gestor/a Cultural en l’Ajuntament de Xirivella.

El termini de presentació d’instàncies estarà obert des de demà, dijous 9 de gener, fins dimecres 5 de febrer de 2020.

Els interessats i les interessades trobareu …

Biblioteca Central: horari especial d’estudi

(Xirivella, 02/01/20) Des de hui i fins el 31 de gener, la Biblioteca Central de Xirivella habilita un horari especial d’estudi durant les vesprades, nits i caps de setmana. Els serveis ordinaris de biblioteca (atenció al públic, préstecs, devolucions, etc.) funcionaran amb l’horari habitual. Consulteu els detalls en el cartell adjunt a esta publicació.

La carta als Reis Mags, en valencià

Encara no heu escrit la carta als Mags d’Orient? Què tal si la escrivim en valencià? Ses Majestats no tindran cap problema per a entendre-vos. També ells parlen la llengua. Us adjuntem l’enllaç per a que redacteu la vostra carta d’una manera fàcil, divertida i vistosa. I en valencià, clar que sí.

És una iniciativa de …

Ludoteca de Nadal

El públic menut té una cita inexcusable aquest Nadal. Els dies 26 i 27 de desembre hem organitzat una ludoteca al Punto Com amb globoflèxia, pintacares i actuacions. 😆 Deixeu-los córrer.

📌 QUÈ: Ludoteca de Nadal

📌 QUAN: 26 i 27 de desembre, de 18 a 20h

📌 ON: Centre d’oci Punto Com

📌 EDAT: Xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària.

📌 OBJECTIU: Gaudir del temps d’oci …

Licitació de la cafeteria del Poliesportiu Municipal

(Xirivella, 20/12/19) En dates pròximes, l’Ajuntament publicarà en el Perfil del Contractant de la Plataforma de Contractació de l’Estat els requisits, documentació i cànon necessaris perquè totes les persones interessades en la concessió de la cafeteria del poliesportiu municipal puguen presentar les seues propostes. Una vegada publicades les condicions, el termini per a la presentació …