Noticias

Guia integral de mesures econòmiques contra el COVID-19

(Xirivella, 02/04/20) L’Ajuntament ha preparat una completa guia interactiva on podreu consultar tota la informació actualitzada de les accions adoptades per les diferents administracions públiques en matèria econòmica. És una eina fonamental per a estar al corrent de totes les ajudes, subvencions i exempcions disponibles per a mitigar els efectes de l’emergència sanitària.

Accediu a la …

Canvis en el calendari comercial de Setmana Santa i Pasqua

(Xirivella, 01/04/20) Com a conseqüència de les restriccions decretades en l’estat d’alarma, la Generalitat modifica el calendari comercial previst per a la Setmana Santa i Pasqua:

❌ Els comerços estaran TANCATS el 5 d’abril, Diumenge de Rams, i el 12 d’abril, Diumenge de Pasqua

✅ Els comerços podran OBRIR el 10 d’abril, Divendres Sant, i el 13 d’abril, Dilluns …

Model de declaració responsable per a serveis essencials

(Xirivella, 31/03/20) El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica hui un model de declaració responsable per a que les empreses i comerços dels serveis essencials autoritzen els seus treballadors a circular camí del treball.

Obriu este enllaç i aneu a l’última pàgina:

BOE-Model de declaració responsable per a serveis essencials

El teu Ajuntament, en un click

(Xirivella, 31/03/20) L’Ajuntament de Xirivella ha creat una eina interactiva que centralitza tots els recursos i serveis oferits en resposta al COVID-19 i el confinament massiu. Sota l’etiqueta #QuedatACasa, el consistori ofereix una interfície única amb diverses vies d’enllaç que remeten a l’usuari a l’àrea desitjada: Serveis Socials, Educació, Casa de la dona, Biblioteques, Cultura, …

615580037: EL TELÈFON DE LA CULTURA

(Xirivella, 30/03/20) Com sabeu, l’estat d’alarma ha obligat la cancel·lació de l’agenda cultural municipal i el tancament al públic de la Casa de Cultura. Continuem treballant, però, per a quan passe tot i recuperem les nostres vides.

Mentre dure el confinament, la Casa de Cultura vos atén telefònicament en el 615 58 00 37.

He d’anar a treballar o no? La meua activitat és essencial?

(Xirivella, 30/03/20) El Govern ha decidit endurir el confinament per a intentar frenar l’expansió del coronavirus: el president Pedro Sánchez va anunciar el dissabte la paralització de totes les activitats no essencials des de dilluns que ve 30 de març fins al dijous 9 d’abril, tots dos inclosos.

La mesura, que ha sigut aprovada aquest diumenge …

Apliquem tractament contra el COVID-19

(Xirivella, 28/03/20) Des de les 7 del matí de hui dissabte, un tractor equipat amb un tanc nebulitzador aplica un potent tractament contra el coronavirus pels carrers de Xirivella, a un costat i l’altre del riu. La solució utilitzada és hipoclorit sòdic diluït en aigua, altament eficaç contra el virus i inofensiva amb les persones …

Suma’t a #FrenaLaCurvaMAPS

(Xirivella, 27/03/20) #FrenaLaCurvaMAPS és una eina per a canalitzar, organitzar i connectar tota l’ajuda i la solidaritat entre veïns a Espanya, que també s’ha estés a Llatinoamèrica.

Frena la Curva (FLC) és una plataforma ciutadana on voluntaris, emprenedors, activistes, organitzacions socials, makers i laboratoris d’innovació pública i oberta, cooperen per a canalitzar i organitzar l’energia social …

L’alcalde informa (27/03/20)

Hola, Xirivella.

A l’Ajuntament hem adaptat les tasques a l’estat d’alarma, potenciant el teletreball i identificant aquells llocs essencials que han de seguir en règim presencial. Agraïsc a tot el personal la seua predisposició i el seu ànim col·laboratiu. Entre els treballadors i les treballadores municipals està havent-hi molta voluntarietat: persones que, després de tancar el …

Vies d’atenció de l’OMIC

Al cartell adjunt, informem del protocol provisional d’atenció de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, durant el periode d’expansió de la COVID-19, en matèria de consum.