Noticias

OBRIM CAMÍ NOU, TALLEM VERGE DELS DESEMPARATS

Les obres de reparació i asfaltat del paviment continuen a bon ritme. Informem tot seguit de l’evolució i l’afectació al trànsit rodat (consulteu el mapa adjunt per a millor comprensió):

📌 A partir de les 15:30h de hui, dimecres 13 de novembre, ES REOBRI LA CIRCULACIÓ EN CAMÍ NOU I ELS AUTOBUSOS URBANS RECUPEREN EL SEU ITINERARI …

OBRES EN CAMÍ NOU: PARADES PROVISIONALS D’AUTOBÚS

Amb motiu de les obres de reparació del paviment que s’estan escometent en l’Avinguda Camí Nou, i davant la consegüent alteració de les rutes habituals dels autobusos urbans, l’empresa concessionària del servei ha habilitat dues parades provisionals:

Plaça d’Espanya (en els voltants del supermercat LIDL)
Avinguda Verge dels Desemparats, 22 (cantonada amb Camí Nou)

 

PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI 14/11/2019

Adjuntem  resolució de convocatòria i ordre del dia del Ple Extraordinari convocat per al dijous, 14 de novembre, a les 20h.

Convocatòria i ordre del dia Ple Extraordinari 14/11/2019

OBRES EN CAMÍ NOU

Les obres de reparació i reasfaltat de Camí Nou han començat. Com és obvi, comporten molèsties per als usuaris i comerciants que són del tot inevitables. El tram comprès entre la Plaça d’Espanya i l’Avinguda Verge dels Desemparats romandrà TALLAT AL TRÀNSIT des de hui, dilluns 11 de novembre, fins el proper diumenge.

S’han habilitat vies …

REPARACIÓ I ASFALTAT EN CAMÍ NOU

Comencem les obres d’asfaltat i millora del paviment de l’Avinguda Camí Nou en el tram comprés entre l’Avinguda Verge dels Desemparats i el carrer Rei En Jaume.

IMPLANTEM LA CITA PRÈVIA EN HORARI DE VESPRADA

Per a millorar l’atenció al públic, optimitzant les gestions i minimitzant els temps d’espera, l’Ajuntament inicia la progressiva implantació de la cita prèvia en el Gabinet d’Informació municipal.

A PARTIR DEL 25 DE NOVEMBRE I EN HORARI DE VESPRADA, NOMÉS S’ATENDRÀ AMB CITA PRÈVIA.

📌 QUÈ: Cita prèvia en el Gabinet d’Informació municipal

📌 QUAN: A partir del dilluns, 25 …