Noticias

Un calendari ple d’esdeveniments per celebrar Nadal a Xirivella

Xirivella donarà hui el tret d’eixida al Nadal amb una encesa de “L’Arbre dels Desitjos”. L’endemà, els comerciants locals, les associacions, les parades del Mercat i l’Ajuntament conjuminen esforços en la Fireta de Nadal i Tapes al Mercat, una jornada d’activitat lúdica i festiva.

‘OBRIM XIRIVELLA PER NADAL’: PROGRAMA COMPLET I COMERÇOS I ASSOCIACIONS COL·LABORADORS

Us detallem totes les activitats que podreu gaudir aquest dissabte, 14 de desembre, al Mercat Municipal. Ja sabeu que celebrem la Fireta de Nadal i una nova edició de Tapes al Mercat. Obrim Xirivella a tots els públics.

ACTIVITATS:

Matí:

📌 Plaça del Mercat (d’11 a 14 h)

• Tallers de creació artística. Decora Nadal
• Ludopeques: Ludoteca familiar dinamitzada per …

Campanya per un consum responsable i no sexista

Amb motiu de la temporada comercial nadalenca, la Mancomunitat Horta Sud ha dissenyat una campanya de sensibilització per un consum responsable i no sexista. La carta de Nadal de les nostres xiquetes i els nostres xiquets té un desig clar i comença així…

Estimats Santa i les seues Majestats.
Per a aquest Nadal tenim peticions per als nostres regals…

Aquestes …

Temps d’il·lusió: activitats nadalenques

Gala infantil, teatre i cinema familiar, exhibicions de gimnàstica rítmica, concerts, sessió de contes, ‘gaming experience’… Us adjuntem el calendari d’activitats nadalenques que podreu gaudir a Xirivella durant aquestes festes. La felicitat està en nosaltres.

 

 

Stop violència masclista

L’Ajuntament ha guardat aquest migdia un minut de silenci per la darrera víctima mortal de la violència masclista: una dona de 38 anys pressumptament assassinada per la seua parella a Madrid el 30 de novembre.

En el que va d’any, 55 dones han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles, i altres tres casos continuen …

LLISTAT PROVISIONAL D’ADMESOS I EXCLOSOS DE LES AJUDES PER A MATERIAL ESCOLAR 2019-2020

Us adjuntem l’enllaç on podeu consultar el llistat de sol·licituds admeses i denegades del Bo Escolar d’enguany. Els i les sol·licitants apareixeu identificats i identificades amb els vostres DNIs.

Trobareu, en cada cas, quina és l’ajuda rebuda i la causa en els casos de denegació 👇

https://cdn.digitalvalue.es/…/asse…/5de913c8e721aa010021923f