Noticias

REOBRIM LA CASA DE CULTURA

Hem subsanat ja l’avaria que, com a conseqüència de les intenses pluges d’ahir, ens ha obligat a tancar al públic durant unes hores la Casa de Cultura. La teniu ja a la vostra disposició amb la seua oferta lúdica i cultural habitual.

TEMPORAL DE VENT I PLUJA

Per a poder realitzar uns treballs de reparació puntuals motivats per les fortes pluges, anem a tallar el fluid elèctric a la Casa de Cultura, la qual cosa ens obliga a tancar-la temporalment al públic. Avisarem pels canals habituals quan l’avaria estiga subsanada i es puga reprendre l’activitat. Teniu la resta d’instal·lacions municipals a la …

Precintem els parcs davant les ratxes de vent

Davant el risc de caiguda d’arbres o trencament de rames, l’Ajuntament ha ordenat el precinte dels parcs municipals. Recomanem precaució mentre duren les ratxes de vent i evitar, en la mesura del possible, les zones arbrades.

REPRENEM LES OBRES EN CAMÍ NOU

El pròxim dilluns, 13 de gener, reprenem les obres en Camí Nou per a millorar el paviment i l’accessibilitat. En esta ocasió els treballs es concentren entre els carrers Reis Catòlics i Comercial. Tal com ja hem explicat en anteriors publicacions, cada obra respon a un projecte i té la seua subvenció corresponent. Esperem haver …

BORSA DE TREBALL GESTOR/A CULTURAL: S’OBRI EL TERMINI

(Xirivella, 08/01/19) El Butlletí Oficial de la Província (BOP) publica hui l’extracte de les Bases per a la creació d’una Borsa de Treball de Gestor/a Cultural en l’Ajuntament de Xirivella.

El termini de presentació d’instàncies estarà obert des de demà, dijous 9 de gener, fins dimecres 5 de febrer de 2020.

Els interessats i les interessades trobareu …

Biblioteca Central: horari especial d’estudi

(Xirivella, 02/01/20) Des de hui i fins el 31 de gener, la Biblioteca Central de Xirivella habilita un horari especial d’estudi durant les vesprades, nits i caps de setmana. Els serveis ordinaris de biblioteca (atenció al públic, préstecs, devolucions, etc.) funcionaran amb l’horari habitual. Consulteu els detalls en el cartell adjunt a esta publicació.

La carta als Reis Mags, en valencià

Encara no heu escrit la carta als Mags d’Orient? Què tal si la escrivim en valencià? Ses Majestats no tindran cap problema per a entendre-vos. També ells parlen la llengua. Us adjuntem l’enllaç per a que redacteu la vostra carta d’una manera fàcil, divertida i vistosa. I en valencià, clar que sí.

És una iniciativa de …