Ajudes Parèntesi: obrim termini de sol·licitud

(Xirivella, 10/03/21)  Demà, dijous 11 de març, s’obri el termini per a sol·licitar les Ajudes Parèntesi,  als sectors econòmics més perjudicats per les restriccions i les limitacions COVID19. El termini de sol·licitud és de 20 dies naturals i conclou el 30 de març. La presentació de sol·licituds es pot formalitzar telemàticament en la Seu Electrònica. T’adjuntem l’enllaç:

https://sede.xirivella.es/ficha-procedimiento/223

També pots formalitzar la teua sol·licitud en manera presencial. Has d’acudir amb cita prèvia a la seu de l’Agència de Desenvolupament Local, al carrer *ontealegre,6. Per a obtindre la teua cita, entra en www.xirivella.es o telefona al 96 383 64 24.

Dotades amb 558.903 euros, les Ajudes Parèntesi beneficien a l’hostaleria, la restauració, l’oci nocturn, activitats esportives i recreatives, venda ambulant i comerç minorista, agències de viatge, activitats artístiques i culturals, etc… Els autònoms i microempreses beneficiàries (fins a un màxim de 10 treballadors), rebran 2.000 euros d’ajuda directa més 200 euros addicionals per cada treballador contractat.

Adjuntem les Bases de la convocatòria perquè consultes tots els requisits i comproves si el teu negoci consta entre les activitats beneficiàries:

BASES AJUDES PARÉNTESI

I en este últim enllaç tens la instància oficial i altres documents d’utilitat per a formalitzar la teua sol·licitud:

Ajudes paréntesi Pla Resistir

Si tens qualsevol problema o dubte, en l’Agència de Desenvolupament Local trobaràs ajuda. Et recordem el seu telèfon: 96 383 64 24.