EL CEIP ANTONIO MACHADO DE XIRIVELLA PARTICIPA EN EL PROJECTE ERASMUS + KA229

L’alumnat de quart de Primària compartirà amb altres centres d’Europa coneixements i experiències en Ciències i Matemàtiques

La comunitat educativa del CEIP Antonio Machado ha presentat el seu projecte d’investigació Erasmus + KA229 “…Y luego salimos a ver las estrellas otra vez”. Una iniciativa que ha sigut aprovada dins del projecte europeu d’intercanvi entre centres de Primària, Erasmus Plus, que enguany coordina Itàlia. El programa permetrà la mobilitat cap a altres països d’Europa a l’alumnat de 4 de Primària del CEIP Antonio Machado de Xirivella, que en gener viatjarà sense cost a Finlàndia. Així mateix, més endavant, Xirivella acollirà a joves estudiants europeus que podran compartir amb el nostre alumnat experiències i coneixements.

El projecte educatiu del centre xiriveller està basat en les matèries de ciència i matemàtiques, i la llengua vehicular del programa és l’anglès.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xirivella, Encarna Martí, ha volgut donar l’enhorabona al CEIP Antonio Machado de la localitat i ha destacat que es tracta d’una experiència educativa “molt enriquidora” que demostra que hi ha projectes dins de les escoles de Xirivella que fan que la escola pública funcione molt bé. Això demostra, segons ha declarat, que “hi ha un equip de professorat i una comunitat educativa que s’implica i que, en definitiva, fa que l’alumnat aprenga i gaudisca d’altres experiències educatives que habitualment no es poden desenvolupar en l’aula”.