Dipu et Beca 2018

L’Ajuntament de Xirivella comptarà amb 23 estudiants de la Dipu et Beca durant estiu. Comença una experiència laboral per als 23 estudiants que gràcies al programa de la Diputació, la Dipu et Beca, formaran part de l'Ajuntament de Xirivella durant els pròxims mesos d'estiu.

Un any més comença una experiència laboral per a 23 estudiants. Hui l’alcalde de Xirivella, Ricard Barberá i el regidor de Desenvolupament Local, Paco Navarrete, han rebut els becaris que, gràcies al programa de la Diputació, la Dipu et Beca, formaran part de l’Ajuntament de Xirivella durant els mesos de juliol i agost.

La recepció ha sigut per part d’Alcaldia, qui els ha donat uns consells per a afrontar els mesos de treball en l’Administració Pública, els ha encoratjat a aconseguir els objectius plantejats i millorar com a professionals.

Esta beca a què el nostre municipi s’acull va dirigida a estudiants universitaris i a cicles de Formació Professional. S’oferixen 23 beques, de les quals 22 són específiques i 1 de caràcter general; totes seran dotades amb un import mensual de 500 €.