Els pirates posaran punt final al programa ‘Cinema a la fresca i solidari’ de Xirivella

El pròxim divendres 20 de juliol es projectarà l’última pel·lícula que forma part del programa ‘Cinema a la fresca i solidari’ a Xirivella d’enguany, organitzat per la Regidoria de Cultura coordinada per Encarna Martí, amb la producció nord-americana ‘Piratas del Caribe: La Venganza de Salazar’.

Este programa cultural i solidari cinematogràfic va començar el passat 8 de juny amb ‘Ferdinand’; el 6 de juliol va ser el torn de ‘Jumanji’ amb la seua nova versió ‘videojoguil’; i recentment, el 13 d’este mes, els veïns i veïnes del municipi van poder disfrutar de ‘La momia’, protagonitzada per Tom Cruise.

Es posarà punt final a l’activitat amb ‘Piratas del Caribe: La Venganza de Salazar’, el cinqué lliurament de la coneguda saga cinematogràfica de ‘Piratas del Caribe’. L’elenc de la pel·lícula inclou a Johnny Depp com el capità Jack Sparrow, Javier Bardem és el capità Salazar, Orlando Bloom tornant al paper de Will Turner, i Keira Knightley com Elizabeth Swann.

En esta ocasió, el capità Jack Sparrow s’enfrontarà a un grup de pirates-fantasma comandats per un dels seus antics nèmesi, el terrorífic capità Salazar, recentment escapat del Triangle de les Bermudes.

La projecció començarà a les 22:15 h, mentre que l’obertura de portes serà a les 21:30 h, en el pati del col·legi Ramon i Cajal.

L’entrada per poder veure la pel·lícula és totalment gratuïta, i tan sols s’ha d’aportar un dels següents productes: llet, oli, cacau en pols, sucre, productes d’higiene personal o bolquers de bebés.

En paraules de Martí: «Tots els recursos aportats solidàriament pel veïnat aniran destinats a les persones que més ho necessiten, gràcies a la col·laboració de Creu Roja Xirivella i l’Associació UASP (Unión Activa Solidaria Popular) amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xirivella».

Vine a disfrutar del cinema a la fresca per a tots els públics, i sigues solidari! Una oferta d’oci per a l’estiu dirigida a tota la família, t’esperem.