Èxit rotund de la Nit de Tapes

Èxit de participació en la primera Nit de Tapes al Mercat de Xirivella. Centenars de persones s'acostaren al Mercat Municipal a poqueta nit per a disfrutar de tapes, màgia i música en ditecte.

L’Ajuntament de Xirivella i l’Associació de Venedors i Venedores del Mercat municipal han organitzat amb èxit la Primera Nit de Tapes de Xirivella, que tingué lloc el passat dissabte 16 de juny al mateix Mercat Municipal. Centenars de persones, en família o en colles d’amistats, van degustar tapes des d’un euro un ambient de màgia, jazz en directe i amb activitats per als més menuts i menudes.

El Mercat es va decorar especialment per a l’ocasió i es col·locaren taules per poder passar una nit divertida i amb molt de sabor. Durant tota la nit, fins a les 23 hores, hi hagué ludoteca infantil. A les 21 hores la màgia s’obrí camí al Mercat Municipal de la mà del mag Darío Piera. La música en directe arribà a les 22,15 amb el concert a càrrec de la Pool Jazz Marching Banda.

Els venedors i venedores estan molt satisfets i contents pel resultat d’esta primera Nit de Tapes i les seues propostes sorprengueren les persones que hi acudiren a poqueta nit al Mercat.

Com explica l’alcalde, Ricard Barberà, «al Mercat de Xirivella tenim un comerç pròxim i de qualitat. Esta proposta ha posat açò en valor i sobretot acostar el mercat a un sector més jove de potencials clients i clientes perquè també puga gaudir-ne».

Per al regidor de Comerç i Mercats, Michel Montaner, «la primera Nit de Tapes ha sigut la millor oportunitat d’acostar-se al Mercat municipal per comprovar els bons productes i el tracte pròxim i humà dels venedors i venedores».

L’Ajuntament i l’Associació de Venedors i Venedores del Mercat Municipal ja estan treballant per a organitzar pròximes edicions de la Nit de les Tapes esta tardor.

Es tracta d’una iniciativa que s’ha fet possible gràcies a la participació de xarcuteria Cris, carnisseria Yolanda, dolços Conchín, bar Conchín, pa i dolços Pepa, fruites i verdures Marga, adobats i salaons Juan Manuel i peixcateria Ade 2.