Fireta de Nadal i Tapes al Mercat

Animem els xirivellers i les xirivelleres a contagiar-se de la màgia nadalenca i reforçar el seu compromís i suport al comerç local

Estem preparant, amb la col·laboració dels comerços i associacions de Xirivella, la Fireta de Nadal i una nova edició de Tapes al Mercat. Dissabte, 14 de desembre, serà un dia de gran moviment al voltant del Mercat Municipal. Els comerços de Xirivella exhibiran la seua oferta d’activitats nadalenques i les parades del Mercat ens sorprendran amb tapes de degustació dels productes locals i de proximitat. Una jornada atractiva per a tota la família on trobareu:

– Ludoteca
– Tallers i activitats de sensibilització mediambiental
– Photocall de Nadal
– Animació musical (passacarrer nadalenc)
– Bústia Reial + Oficina Postal per a les cartes als Reis Mags i Santa Klaus
– Patge ajudant per a la redacció de les cartes del públic infantil
– Canó de neu
– Activitats i tallers en les carpes dels comerciants i les associacions

“El comerç local és font de riquesa i treball a Xirivella, per eixe motiu la Regidoria de Comerç i Mercat impulsa amb la màxima il·lusió activitats que promouen el comerç just i el consum de productes de proximitat que, a la fi, acaben repercutint en benefici de la localitat”, assegura la regidora Isabel Torres.  “Anime la gent a acudir, passar un bon dia i conèixer en persona els nostres comerciants”, conclou la regidora.

Des de hui mateix i fins el 9 de desembre, comerços i associacions poden presentar sol·licitud de participació a l’Ajuntament. Per a més informació:

afic@xirivella.es
participacio@xirivella.es
Tel 96 3836424

📌 QUÈ: Fireta de Nadal i Tapes al Mercat

📌 QUAN: Dissabte, 14 de desembre. L’horari de la Fireta serà d’11 a 14h i de 18 a 22h. L’horari de les Tapes serà de 19 a 22h.

📌 ON: Mercat Municipal de Xirivella