Jornada Comarcal de Participació

A través d'activitats dinàmiques i acompanyades per un equip facilitador, es va treballar sobre els diferents elements que conformen la participació.

Dissabte passat 5 de maig es va celebrar a Xirivella la jornada comarcal sobre participació ciutadana. La trobada, impulsada per la Diputació de València, té com a objectiu sensibilitzar i motivar a la població cap a la participació social.

En la jornada, van participar tant representants del moviment associatiu, de diversos àmbits d’intervenció (veïnal, educatiu, cultural, social, feminista i dona, o esportiu) com a ciutadania no associada.

A través d’activitats dinàmiques i acompanyades per un equip facilitador, es va treballar sobre els diferents elements que conformen la participació, facilitant el debat i intercanvi d’experiències, i aprofundint, des d’una perspectiva ciutadana i comunitària, en el coneixement dels diferents recursos públics que la possibiliten, per a finalitzar amb una proposta d’actuació ajustada a les necessitats identificades les persones participants en el jornada.

Es pot accedir a les conclusions d’esta jornada, i les realitzades en altres comarques de la província, en la web siparticipestudecideixes.com.