Jornada ‘Design Thinking’ per a associacions

(Xirivella, 15/10/20) Si representes a una associació de Xirivella, et convidem a participar en un nou curs formatiu. La jornada s’estructura en dues sessions de treball en les quals, de manera teoricopràctica, anirem coneixent la metodologia ‘Design Thinking’ o de Pensament de Disseny, i la seua aplicació i utilitat per a la cerca de solucions als reptes comunitaris des de la lògica associativa.

El ‘Design Thinking’ és un mètode de treball per a generar idees innovadores que centra la seua eficàcia a entendre i donar solució als reptes i problemes, a base de creativitat, multidisciplinarietat, i treball en equip.

Per a què proposem aquesta jornada?

La Crisi de la COVID-19 està afectant a totes les organitzacions, situant-nos davant un nou escenari que fa necessari renovar l’estratègia prevista per al futur immediat, pròxim i llunyà. Ara que l’activitat de les nostres entitats és menys intensa, pot ser un bon moment per a parar i reflexionar juntes sobre com fer front, de manera col·laborativa, a aquests nous desafiaments:

Com està canviant el nostre entorn? Quines necessitats i problemàtiques resulta prioritari atendre? Quines noves alternatives poden proposar-se? Com ens organitzem per a millorar les nostres capacitats? Com podem alinear les actuacions previstes amb els ODS?

Proposem generar un ‘Colaboratori’ en el qual identificar inquietuds, claus i propostes, compartir-les i abordar-les col·lectivament; i generar prioritats sobre les quals poder continuar treballant a futur. L’essència del repte consisteix a reinventar el nostre model associatiu per a afrontar aquesta nova era de manera col·laborativa, harmonitzant les propostes i iniciatives amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Et sumes a aquest repte?

Jornada formativa en metodologia ‘Design Thinking’ per a la innovació ciutadana ARTICULANT LA COL·LABORACIÓ ASSOCIATIVA PER A FER FRONT ALS NOUS DESAFIAMENTS.

Participants: membres d’associacions i col·lectius ciutadans de Xirivella.

Les places estan limitades als aforaments permesos en l’actual situació sanitària, per la qual cosa és necessari inscriure’s prèviament.

Dates i horari:

Divendres 23 d’octubre (de 16.30 a 20:30h)

Dissabte 24 d’octubre (de 9.30 a 14h)

Lloc de realització:

Centre Jove de Xirivella (C/ Llevant UD, 2)

Informació i inscripcions Servei de Participació Ciutadana (Centre CÍvic Ernest Lluch. C/ Montealegre, 6. Tel: 963135050 -ext: 3303 Correu-e: participacio@xirivella.es)