Jornada feminista

Jornada sobre "Pressupostos amb enfocament de gènere en l'àmbit local".

El proper dimarts 26 de juny es celebrarà a Xirivella la jornada “Pressupostos Amb enfocament de gènere en l’àmbit local” organitzada per la Càtedra d’Economia Feminista en col·laboració amb la Casa de la Dona-Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xirivella. La primera part de la jornada, programada per al matí a la Casa de la Dona, abordarà la importància dels pressupostos amb perspectiva de gènere per al foment de la igualtat en l’àmbit local.

En aquest marc es presentaran les experiències promogudes pels Ajuntaments de Barcelona i de Madrid, així com iniciatives impulsades des de les organitzacions feministes. El programa de la vesprada, orientat específicament per a les organitzacions de dones, conté un taller entre iguals per tal d’abordar els pressupostos com a eina d’incidència política per a la transformació feminista.

Les places són limitades i les inscripcions es realitzen al següent link: http://esdeveniments.uv.es/22686/tickets/escola-estiu-economia-feminista-2018.html

Aquesta jornada s’emmarca en l’Escola d’estiu Fem Economia Feminista 2018 organitzada per l’esmentada Càtedra i que, a més de la jornada de Xirivella, tindrà altres al municipi de Quart de Poblet (25 de juny) i a la ciutat de València (10 i 11 de juliol). Amb aquesta proposta, des de la Càtedra d’Economia Feminista s’afirma que es vol contribuir al pensament crític tot generant espais de trobada, de debat i d’aprenentatge col·lectiu per a la formació i acció política feminista aplicada a l’educació, les polítiques públiques de major proximitat a la ciutadania i la necessària (re)definició del model econòmic.

Es pot consultar el programa complet de l’Escola d’estiu en el següent link: http://esdeveniments.uv.es/22686/programme/escola-estiu-economia-feminista-2018.html