La Seguretat Social reobri hui l’atenció presencial en les seues oficines

JA POTS SOL·LICITAR DE MANERA PRESENCIAL L’INGRÉS MÍNIM VITAL EN LES OFICINES DE LA SEGURETAT SOCIAL

El Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions reobri al públic hui la major part de les oficines de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) i de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS). La Seguretat Social torna a oferir l’atenció presencial en aquests centres, que romanien tancats des de la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de COVID-19.

Per a acudir a una oficina de l’INSS serà indispensable haver sol·licitat una cita prèvia, el servei de la qual es posa en funcionament també hui dijous. Amb l’objectiu garantir el compliment dels protocols de seguretat sanitària, hi haurà límit d’aforament i un major temps previst d’atenció per a cada visita. L’horari d’atenció presencial serà, com abans del tancament, de 9.00 hores a 14.00 hores, de dilluns a divendres.

Si es vol demanar cita prèvia en una oficina de l’INSS per a sol·licitar una prestació, per exemple, cal cridar a la línia de telèfon:

901 10 65 70

O entrar en la web www.seg-social.es.

El centre que correspon a Xirivella està situat a Aldaia, Carrer Tres d’Abril, 0, s/n. i el seu telèfon és el 961 50 15 81.

Més informació:
https://bit.ly/2A2txFr