En marxa les obres de millora de diverses zones de jocs del municipi

L’Ajuntament de Xirivella, a través de la regidoria de Parcs, ha començat les obres de substitució, reparació i instal·lació de cautxú i gronxadors en la plaça de l’Havana Vella, la plaça Anatoli Karpov, el parc de Montealegre, el parc Clara Campoamor i Constitució 24, amb càrrec a les ajudes econòmiques concedides en el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM).

L’actuació prevista consisteix fonamentalment en la remodelació del paviment de les zones de jocs, amb el canvi dels paviments elàstics de poliuretà i cautxú. A més al parc Clara Campoamor es realitzarà una ampliació de la zona infantil per a adaptar el parc a xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda mitjançant la instal·lació de jocs infantils adaptats.

Així mateix, en la plaça Havana Vella se substituiran els actuals jocs per uns altres més inclusius i separats per franges d’edats. De la mateixa manera, en la plaça Anatoli Karpoff es reemplaçaran la majoria de jocs existents i se substituirà el clos per un altre d’acer, alhora que s’incorporen nous bancs al voltant de la zona de jocs.

Està previst que totes les obres acaben a la fi del mes de setembre.