Èxit de participació en el Mercat Social i Solidari

La trobada d’iniciatives socials i solidàries per un món millor va tindre lloc ahir diumenge amb gran èxit de públic i participació i un immillorable ambient festiu. Aquesta activitat, que s’organitza des de la regidoria de Cooperació, Solidaritat i Bé Comú i Pallassos en Rebeldia, amb la col·laboració de REAS-PV, va oferir als assistents un gran abast de projectes i propostes lúdiques i comercials, com ara jocs, art i música en directe, barra amb cervesa artesana, tapes veganes i, per a dinar, paella ecològica i solidària, els fons de la qual es destinen a una escola de circ en Palestina.

Centenars de ciutadanes i ciutadans van gaudir d’un dia de sol i convivència, coneixent diferents iniciatives socials que desenvolupen organitzacions i entitats de Xirivella i altres col·lectius convidats.

En paraules de la regidora de Medi Ambient, Bé Comú i Cooperació de l’Ajuntament de Xirivella, Karin Jansen, “aquest tipus de projectes demostren que hi ha altres maneres més sostenibles de consumir i de relacionar-se amb l’entorn”. “Ha sigut una bona oportunitat per a establir contactes i buscar una relació quotidiana amb aquests col·lectius i persones”, ha manifestat.

En definitiva, ha sigut una vertadera festa de l’economia social i solidària, amb la intenció de generar i difondre diferents alternatives econòmiques a través d’un espai de sensibilització, amb activitats per a totes les edats, gèneres i condicions i un ventall de productes i serveis necessaris per a cobrir la vida quotidiana a través de l’economia social i solidària.