Millores en la il·luminació

S'han substituït 29 lluminàries que permetran estalviar 3.000 euros a l'any en despesa energètica. A més, s'incrementa la seguretat a les zona de pas dels camps de futbol.

L’Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria d’Infraestructura Bàsica que dirigix Vicent Sandoval, ha renovat amb tecnologia LED l’enllumenat de les zones de pas dels camps de futbol del Poliesportiu Municipal Ramón Sáez.

En concret, s’han substituït 29 lluminàries de vapor de mercuri per LED que es traduirà en un estalvi econòmic de prop de 3.000 euros a l’any per al consistori al reduir en un 75% el consum energètic. A més, esta tecnologia, que ja s’està implantant en altres zones urbanes del municipi, permet reduir un 80% l’emissió de gasos contaminants.

Segons el regidor Vicent Sandoval, “d’esta manera es complix amb el compromís adquirit per part de l’Ajuntament de Xirivella de lluita contra el canvi climàtic, ratificat mitjançant l’adhesió al Pacte de les Alcaldies que té com a objectiu arribar a una reducció de les emissions en un 40% en 2030”.

La renovació de l’enllumenat dels voltants dels camps de futbol del Poliesportiu incrementa, a més, la seguretat de la zona al millorar els nivells d’il·luminació.