Nova normalitat

(Xirivella, 21/06/20) La nova normalitat accentua la responsabilitat individual enfront de la pandèmia COVID19. L’estat d’alarma ha finalitzat; l’emergència sanitària que el va motivar continua latent. Resumim a continuació les normes que cal observar en aquesta nova etapa:

 

LA NOVA NORMALITAT A XIRIVELLA

– Llibertat de moviments entre províncies i autonomies

– Aforaments limitats al 75% com a norma general (terrasses de bar al 100% amb 2 metres entre taules, discoteques i locals d’oci al 33% i sense pista de ball, cases de joc i apostes al 50%, atraccions de fira al 50%)

– En bars i restaurants, grups de 20 persones màxim

– Desinfecció diària dels espais de concurrència pública i amb especial freqüència si es tracta d’objectes o superfícies compartides

– Activitat esportiva sense contacte físic i mantenint sempre les distàncies de seguretat. A l’aire lliure, grups màxims de 30 persones; en espais tancats, grups màxims de 20

– Espectacles a l’aire lliure amb un màxim de 800 assistents i públic assegut

– Cinemes, teatres i auditoris amb butaca prèviament assignada

MOLT IMPORTANT: L’ús de la màscara en espais públics i la salvaguarda de la distància de seguretat (1,5 metres) entre persones no convivents són normes generals que cal observar. La màscara serà obligatòria en qualsevol àmbit o situació sempre que no es garantisca la distància interpersonal.