Reforcem l’Agència de Desenvolupament Local

(Xirivella, 30/01/19) L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Xirivella ha contractat, mitjançant subvenció de la Direcció General d’Ocupació, un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local que reforçarà les accions i els projectes que gestionem des del departament.

Aquest reforç ens permetrà consolidar el Punt d’Atenció a l’emprenedor, on qualsevol ciutadà de Xirivella amb inquietuds emprenedores pot assessorar-se a l’hora de crear la seua empresa. T’ajudem a trobar la idea o l’oportunitat que justifique el risc i el treball de posar en marxa el projecte, t’acompanyem en l’elaboració d’un pla de viabilitat i et guiem en les tramitacions i la cerca d’ajudes i finançament.

L’ADL és un servei de l’Ajuntament que fomenta la coordinació i afavoreix sinergies entre els diferents actors locals de Xirivella: públics, privats i del sector social.

Treballem per assolir una constant i fluida relació amb el sector industrial i empresarial que ens permeta conèixer les seues necessitats i ajudar en la cerca de solucions efectives, promovent el coneixement dels fons europeus, les ajudes estatals i autonòmiques, els programes de formació i contractació de personal, etc.