Torna l’Escola Matinera a Xirivella

Un any més, l’Escola Matinera torna a iniciar les seues activitats amb l’inici del curs escolar. Es tracta d’un servei promogut des de la regidoria de Serveis Socials.

En declaracions de Ricard Barberà, alcalde de Xirivella i regidor de Serveis Socials: «La seua finalitat és afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar dels pares i les mares que tenen horaris diferents dels seus fills».

Els diferents col·legis del municipi que hi participen són: CEIP Rei en Jaume, CEIP Gregori Mayans, CEIP Vicent Tosca, CEIP Ramón y Cajal, CEIP Antonio Machado i CEIP Cervantes.

La inscripció en el servei s’efectua acudint al gabinet d’informació de l’Ajuntament de Xirivella, i la baixa només es podrà dur a terme mitjançant instància general en registre de l’Ajuntament.

L’activitat inclou l’atenció als menors entre les 7.00 h i les 9.00 h, desdejuni, activitats que no suposen un esforç físic ni mental i l’acompanyament dels xiquets i xiquetes a les seues aules.

Per a poder inscriure’s és necessari dur la següent documentació: fitxa d’inscripció, sol·licitud del servei, fotocòpia de la targeta sanitària i autorització d’accés a dades.

El període d’inscripció està obert durant tot el curs escolar i no hi ha cap límit de places. A més, la implantació del servei d’Escola Matinera en cada centre queda supeditada a un nombre mínim de xiquets inscrits.

Més informació sobre l’Escola Matinera i les seues tarifes corresponents al departament de Serveis Socials C/Cervantes núm. 22 – 3r pis, telèfon de contacte 96 383 02 79.

 

Material important Escola Matinera: 

INSCRIPCIÓ ESCOLA MATINERA