Volta a Peu de Xirivella 2018

La Volta a Peu de Xirivella donarà el tret d’eixida al V Circuit de Carreres Horta Sud.

La Volta a Peu de Xirivella se celebrarà el pròxim 15 d’abril i donarà el tret d’eixida al V Circuit de Carreres Horta Sud.

El teixit associatiu de l’Horta Sud és una dels seus senyals d’identitat com a comarca i, dins d’est, els col·lectius esportius són una clara mostra. Huit clubs locals seran els encarregats d’organitzar les carreres que conformen la cinquena edició de el “Circuit de Carreres de l’Horta Sud Caixa Popular”.

El calendari de les vuit proves tindrà com a tret d’eixida la Volta a Peu de Xirivella (15 d’abril) i continua amb la Volta a Peu d’Alaquàs (5 de maig), 10K Benetússer (23 de juny), Volta a Peu d’Albal (14 juliol), 10K Sense Límits Aldaia (21 de juliol), GF Nocturn Alfafar (1 de setembre), 10K Montcada (14 d’octubre), 10k Mislata (18 de novembre). Enguany s’ha cuidat la participació de la dona amb equipaciones personalitzades per a elles, que es van mostrar en la presentació; així com una major cura en el control dels temps i una web per a seguir el minut a minut de cadascuna de les proves (www.circuithortasud.es).