Xirivella dóna la benvinguda a 10 treballadors del programa EMCORP

Desenvoluparan diferents funcions durant sis mesos al consistori de la localitat

L’Ajuntament de Xirivella compta des d’ahir amb sis incorporacions laborals per a la Brigada d’Obres Municipal: dos oficials pintors, dos oficials fontaners, un oficial d’obra pública i un peó d’obra pública. Es tracta de sis noves contractacions durant sis mesos a jornada completa, emmarcades dins del programa EMCORP, amb la finalitat d’afavorir la incorporació laboral en el nostre municipi a tot el veïnat que ho necessite.

L’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, junt amb els regidors d’Ocupació i Infraestructures,  Francisco Navarrete i Vicent Sandoval, respectivament, els van donar la benvinguda ahir a l’Ajuntament.

EMCORP és un programa de LABORA que té per objecte la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys, per a la realització d’obres o serveis d’interés general en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana. Els destinataris finals d’este programa són les persones aturades d’almenys 30 anys, inscrites com a demandants d’ocupació en els centres LABORA d’Ocupació de la Generalitat.