XIRIVELLA INAUGURA UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA AL VOLTANT DEL MÓN DEL CLOWN I DE LA MOSTRA INTERNACIONAL DE PALLASSES I PALLASSOS

La col·lecció podrà visitar-se fins al proper 15 de novembre a la Casa de Cultura

La Casa de la Cultura de Xirivella acull l’exposició “Dues maneres de viure el riure”, una col·lecció monogràfica de fotografia sobre el clown i sobre la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos, que enguany celebra la seua 26 edició entre el 8 i el 17 de novembre. Aquesta mostra fotogràfica, amb obres dels artistes Isabel López i Ramón Portalés, està emmarcada dins de la programació paral·lela i complementària al festival com a activitat gratuïta i oberta al públic. Tant és així, que des de l’organització conviden al públic assistent a què, si té nassos i vol aconseguir un regal, acudisca amb un nas clown i es faça una foto divertida. La col·lecció podrà visitar-se fins al pròxim 15 de novembre a la Casa de la Cultura del municipi.

Roberto Romero, regidor de Cultura, destaca la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos com “un dels grans monuments de Xirivella i un patrimoni estimat per totes i tots”. Romero  recomana la visita a aquesta exposició on els visitants “poden repassar alguns dels moments més emotius de les últimes 25 edicions i endinsar-se en l’univers clown amb el qual tant ens identifiquem”.

La Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos dedicarà aquesta edició a la dona clown amb una suggeridora programació teatral pensada per a tota la família en la qual estaran presents les realitats socials del nostre temps a través del llenguatge universal del riure.

La 26a Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos està organitzada per l’Ajuntament, la Regidoria de Cultura i la Casa de Cultura de Xirivella, està patrocinada per SARC/Diputació de València, l’Institut Valencià de Cultura, la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Cultura, i Turisme Comunitat Valenciana i compta amb l’estimable col·laboració de diversos comerços i col·lectius socials i culturals de la localitat.