Xirivella, més oberta que mai

(Xirivella, 14/02/20) A Xirivella existeixen més d’un centenar de col·lectius i entitats inscrits en el Registre Municipal d’Associacions. El teixit associatiu local és un potent motor de dinamització, creativitat i compromís social. Per a canalitzar totes les activitats programades i incrementar l’èxit de convocatòria, l’Ajuntament publicarà cada setmana el llistat de tots els actes oberts al públic que siguen susceptibles de concitar l’interés general.

Els col·lectius i entitats interessades hauran de remetre el seu calendari de convocatòries, abans de les 11:00h de cada dijous, al compte de correu electrònic de la Regidoria de Participació Ciutadana (participacio@xirivella.es), o al WhatsApp d’aquesta regidoria (607670032). En el seu correu hauran d’acreditar la inscripció en el Registre Municipal d’Associacions de Xirivella i aportar una breu descripció de l’acte o activitat que es vaja a realitzar, detallant horari i lloc de celebració. L’Ajuntament només publicitarà aquells actes objectivament interessants per al conjunt de la ciutadania i sempre que no atempten contra la convivència, el civisme, la igualtat de gènere, la diversitat racial, la llibertat religiosa o qualsevol altre valor preservat en l’ordenament jurídic.

L’Ajuntament publicarà l’agenda local d’activitats els divendres al migdia en el web municipal i en els seus perfils de WhatsApp, Instagram, Facebook i Twitter. “Xirivella és un municipi vital en l’àmbit esportiu, cultural, festiu i reivindicatiu”, ressalta Isabel Torres, regidora de Participació Ciutadana. “Amb aquesta iniciativa pretenem rendibilitzar la universalitat de les tecnologies mòbils interconnectant a la gent entre si entorn d’un mateix interés o un gust compartit”, precisa Torres. “Volem que Xirivella funcione a la màxima potència”, conclou.