Activitats

 


>>Contacontes infantils i familiars
>>Club de lectura
>>Tallers
>>Sopar de dijous
>>Presentacions
>>Exposicions
>>Visites escolars
>>Activitats en Quarantena

“Història d’un mig pollastre”

AJORNAT Dimecres 15 d’abril de 2020– A les 12 h – Contacontes basat en la història d’Enric Valor, dins de la campanya “Biblioteques Sostenibles” de la Fundació Musol i la Generalitat Valenciana (a partir de 4 anys). Biblioteca Central (c/Palleter, 2), secció infantil-juvenil.

AJORNAT!!

…LLEGIR MÉS [+]


BEBETECA

Dimecres 26 de febrer de 2020, 17.30 h – “La flor Flora” – Agència de lectura del centre Ernest Lluch (c/Montealegre, 6). Des d’1 a 3 anys. Places limitades, cal recollir entrada a partir del dimecres 19 de febrer. Contacontes: Rosana Mira i Patri Aranda.

…LLEGIR MÉS [+]

 


“Contes en femení plural”

Dijous 5 de març de 2020, a les 18 h – Històries narrades amb diferentes tipus de titelles amb les dones com a protagonistes (a partir de 4 anys). Biblioteca Central, secció infantil-juvenil.

…LLEGIR MÉS [+]

 


“Cuentos de miedo que dan risa”

Dijous 20 de febrer de 2020– A les 18 h – Contacontes amb l’escriptor i narrador Pablo Albo. A partir de 4 anys. Biblioteca Central (c/Palleter, 2), secció infantil-juvenil. Aforament limitat.

…LLEGIR MÉS [+]


ACTIVITATS ANTERIORS

Pujar

Club de lectura infantil, “Amig@s del señor Búho Sabelotodo”. Per a xiquets i xiquetes de 7 i 8 anys. Dues sessions al mes, a la secció infantil de la Biblioteca Central, habitualment divendres.
És necessària inscripció prèvia.

… LLEGIR MÉS [+]


Club de lectura en valencià. L’últim dilluns de cada mes a la Biblioteca Central. Inscripció prèvia.

… LLEGIR MÉS [+]

Pujar

BIBLIOTEQUES SOSTENIBLES – Agenda 2030 i ODS

Tallers i xerrada dins del projecte per la sostenibilitat i el compliment dels drets humans que coordina la Fundació Musol, amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana.

Dijous 16 de gener de 2020, 17 h – Taller de Disseny i Impressió en 3D: el cicle de l’aigua. – Agència de lectura del centre Ernest Lluch (c/Montealegre, 6). Públic de 9 a 12 anys. Inscripció prèvia a partir del 9 de gener.

… LLEGIR MÉS [+]

Dijous 30 de gener de 2020, 17 h – Taller Progamación Informática i ODS: els residus plàstics. – Agència de lectura del centre Ernest Lluch (c/Montealegre, 6). Públic de 9 a 12 anys. Inscripció prèvia a partir del 23 de gener.

… LLEGIR MÉS [+]

Divendres 28 de febrer de 2020, 17 h – Taller Robótica i ODS: les migracions per les guerres. – Biblioteca Pública Central (c/Palleter, 2). Públic de 10 a 14 anys. Inscripció prèvia a partir del 21 de febrer.

… LLEGIR MÉS [+]

 XERRADA BIBLIOTEQUES HUMANES. Conversa amb Carmen Leigue sobre dona i inmigració. – CASA DE LA DONA (c/Miguel Hernánez, 26). Públic jove i adult. Aforament limitat. Confirmar assistència: 963835424 o xirivella@biblioteca.es.

… LLEGIR MÉS [+]


TALLERS ANTERIORS

Pujar

Dijous 24 d’octubre de 2019, 21.30 h sopar, 22.15 h espectacle. – Conta-contes amb Almudena Francés. Les biblioteques de Xirivella s’adherixen al projecte “Espanta la por!” del Museu Valencià d’Etnologia, per reivindicar l’imaginari valencià de la por. Per Tots Sants, monstres valencians!

…LLEGIR MÉS [+]

Pujar

Divendres 24 de setembre de 2021, 18 h. – Presentació del projecte d”Horts Educatius “Una llavor a l’escola: cultivant aliments i pensaments”

…LLEGIR MÉS [+]


AJORNAT Dimecres 25 de març de 2020, 19.30 h – Presentació del llibre Solos, de Luis Auñón Muelas

AJORNAT!!

…LLEGIR MÉS [+]


Dimecres 4 de març de 2020, 19.30 h – Presentació del llibre Tierra sobre la memoria, d’Estela Melero Bermejo

…LLEGIR MÉS [+]


Dimecres 12 de febrer de 2020, 19.30 h – Presentació del llibre Íntimamente, Julia, de Luís Alfonso Beltrán Grau

…LLEGIR MÉS [+]


Dimecres 15 de gener de 2020, 19.30 h – Presentació del llibre Morirás en tierra blanca, de José Vicente Domínguez

…LLEGIR MÉS [+]


PRESENTACIONS ANTERIORS

Pujar

Exposició fotogràfica “SENEGAL, UN RIU DE DIGNITAT” – Del 3 al 28 de febrer – Casa de la Cultura (pl. de l’Església, 1)

…LLEGIR MÉS [+]


Exposició fotogràfica “LES DONES EN L’AGENDA 2030 I ELS ODS” – Del 28 de febrer al 23 de març. – Biblioteca Pública Municipal Central (c/Palleter, 2).

…LLEGIR MÉS [+]


EXPOSICIONS ANTERIORS

Pujar

“UN RAP CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO”, a càrrec del grup Suquet de Rap

Taller de rap per a l’alumnat de 4t de Secundària dels IES Gonzalo Anaya i Ramon Muntaner.
Dia i hora: del 7 al 11 de novembre de 2016, sessions matinals en horari escolar.

Activitat en col·laboració amb la Regidoria d’Educació.

… LLEGIR MÉS [+]


Visites escolars i de formació d’usuaris


… LLEGIR MÉS [+]

Pujar


VISITES ANTERIORS

RELATS DE CONFINAMENT

Presentació de treballs fins el 10 de maig de 2020– Concurs de narracions, poemes, contes… per a infants, joves i adults, al voltant de les nostres vivències en del confinament.

Ja teniu l’acta i els premiats!!

…LLEGIR MÉS [+]


“LA NIT EN BLANC”

AJORNAT – Contes per al públic adult.Celebrem el Dia del Llibre a casa amb Eva Andújar. Canal de YOUTUBE d’Eva: https://www.youtube.com/channel/UCIha6_uA7BQkT2aTjNpGWkw

…LLEGIR MÉS [+]


“SI MA CASA FORA…”

Divendres 17 d’abril de 2020– A les 12 h – Contes per al públic familiar. Celebrem el Dia del Llibre a casa amb Eva Andújar. Al compte d’Instagram de la biblioteca @bibliotecadexirivella

…LLEGIR MÉS [+]

Pujar

Pujar