Agencia d’Innovació Comercial

Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC)

 

L’Agència per al Foment de la Innovació Comercial de Xirivella (AFIC), adherida a la Xarxa AFIC de la CV, és un instrument mitjançant el qual, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Xirivella impulsen el procés de modernització i ordenació del comerç local.

La xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial, coordinada des de la Direcció general de Comerç i Consum de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, és un instrument mitjançant el qual, la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb l’Administració Local, aquesta impulsant el procés de modernització i ordenació del comerç local.

Les oficines AFIC, com a interlocutores especialitzades en comerç local, es converteixen en nexe d’unió permanent entre els comerciants, les seves organitzacions representatives i l’Administració.

Tota la informació rellevant per al teu comerç, pots trobar-la al portal del comerç sostenible:

Amb la finalitat de donar un enfocament més proper a Xirivella, la Xarxa AFIC, ofereix la possibilitat d’administrar una versió local del Portal del Comerciant, que permeti seguir oferint la informació genèrica (normativa autonòmica, subvencions de la Generalitat, etc) al costat de dades de caràcter local.